24/7 - 23/8

Horoskop är riktigt kul att läsa...
Det här är från Ylvas hemsida och jag tycker att hon är riktigt jävla bra! :)


Du kan vara rastlös, i alla fall de stunder du inte får den uppmärksamhet som du önskar!
Du vill vara sedd, vara där det händer något, få beröm och uppmärksamhet för det du gör och det är mycket som du gör bra nu, driven av prestationsångest av att visa upp dig från din bästa sida.
Du trivs med tempo, folk, fester, träffar och utveckling inom områden som du behärskar och där du kan visa upp dig från din bästa sida och dina bra sidor är många nu, du är helt enkelt i ditt esse! Trevlig, go och glad och så lysande rakt igenom.
Du är festfixaren nummer ett!
Du trivs så med händelser, med folk och upplevelser, vill samla alla omkring dig och inspirera och få igång nya inlevelser.

Du är charmant, tilltalande, magnetisk i din utstrålning och drar till dig positiva människor och upplevelser och trivs med allt som sker.
En period med många möten och glädje i det mesta som du företar dig.
Du kan ha svårt att veta vad du vill, eller snarare kanske vara missnöjd över att det som du verkligen vill ha inte verkar vara så just nu.
Du kan vara nonchalant i en relation om den inte ger dig utveckling men du kan också vara djupt engagerad om du känner med hela dig att relationen ger dig spänning och utveckling.

Du lyssnar mer till dina känslor än vad du brukar göra och det kan ju vara en prövning i sig, du är mer öppen, mer nyfiken på andras upplevelser och vågar därför öppna dig mer men även vara mer sårbar och kan ha svårt att säga nej och att säga ifrån vilket du bör öva på, sluta vara rädd att såra andra på bekostnad av dig själv.
Du behöver nog ta det lite lugnt ett tag, det verkar som om alla dina sinnen är vidöppna och det kan bli för mycket av det goda!

Du kan få svårt att sortera ut vad som är verklighet och vad som är annan ”verklighet”.
Viktigt att du sover ut, ger dig själv tid att vara i lugn och ro då du kan vara överkänslig för det andliga och bli lätt förvirrad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0